Kommentar gällande lansering av Gaming Bridge


Tangiamo publicerade idag den 12 september 2019 information om att bolaget under Q3-19 lanserat Gaming Bridge till utvalda kunder och kommer att introducera systemet öppet på marknaden med start på spelmässan Global Gaming Expo (G2E) 2019 i Las Vegas den 15-17 oktober.

”G2E är en av världens mest omfattande mässor och event för professionella globala, kommersiella och nya spelaktörer där deltagarantalet estimeras uppgå till omkring 26 000 personer. Mässan är att bra sätt för Tangiamo att träffa potentiella kunder i både Nord- och Sydamerika, där datumen tajmar väl i samband med lanseringen av Gaming Bridge. Senare i november kommer en motsvarande introduktion ske i Asien på Macau Gaming Show. Som vi nämnt i vår senaste analys öppnar Gaming Bridge upp för nya intäktskällor för Tangiamo, varför höstens lansering och aktiviteterna omkring detta blir extra intressant att följa”, säger ansvarig analytiker på Analyst Group.

Gaming Bridge är en systemprodukt för kasinon och binder samman fysiska spelbord med remote och online gaming. Gaming Bridge är fristående och till skillnad från tidigare lösning inte bunden till Tangiamos egna spelbord, utan produkten är kompatibel med spelbord från alla leverantörer på marknaden. Systemet är skalbart från ett enskilt bord till hundratals bord för större aktörer.

Läs vår senaste aktieanalys av Tangiamo här.