Hoylu signerar partner- och återförsäljaravtal med Diversified


Hoylu AB (”Hoylu” eller ”Bolaget”) meddelade den 20 juli 2018 att de signerar partner- och återförsäljaravtal med Diversified.


Diversified grundades 1993 och är ett fullservice-integrations- och mediateknikföretag med säte i USA. Koncernen har 30 kontor runtom i världen och cirka 70 procent av kunderna är listade som Fortune 1000-bolag. Diversified har omkring 1 600 anställda, omsätter över 750 miljoner dollar och företaget har genom åren erhållit flertalet utmärkelser. Såhär sa Stein Revelsby, VD på Hoylu, i samband med pressmeddelandet:

Diversified är en branschledande lösningsleverantör och vi är mycket glada över att kunna arbeta tillsammans.

En viktig faktor för att Hoylu ska kunna öka sin försäljning är att, utöver egna säljare, nå ut med Bolagets mjuk- och hårdvarulösningar via externa partners. Med tanke på att Diversified är branschledande med en stor global organisation, får Hoylus produktportfölj god exponering via det nätverket. Vi ser därför positivt på det tecknade samarbetsavtalet.

Den 10 augusti publicerar Hoylu sin delårsrapport för andra kvartalet 2018. Det vi anser särskilt intressant att bevaka är hur omsättningsnivån förhåller sig mot tidigare och jämförbart kvartal, samt om kostnadskontrollen har bibehållits. Dessa faktorer i kombination påverkar likviditetsnivån. För att Hoylu ska kunna växa är det viktigt att Bolaget har en god likviditet.