ACM fortsätter etablera nya och attraktiva mediaytor


AdCityMedia AB (”ACM” eller ”Bolaget”) gav den 26 mars 2019 en uppdatering om de nya digitala ytor som etablerats på olika orter i Sverige under de senaste nio månaderna. Bland annat invigdes under februari 2019 Stockholm centrums största utomhusskärm på 37 kvm.


LED-skärmen på 37 kvm är placerad på Regeringsgatan precis intill Nordiska Kompaniet (”NK”) i Stockholm. Med tanke på ytans storlek, och det attraktiva läget som placeringen innebär, borde det kunna resulterar i mer frekventa mediaorders och således högre försäljningsintäkter för ACM.

Under H2-18 har dessutom LED-Stureplan utökats från 2 till 3 skärmar med ett ljudsystem vilket ger ett stort OBS-värde och öppnar upp för kreativa kampanjer. Vidare har en 86 kvm LED-skärm på Gränby centrum i Uppsala etablerats. Gränbystaden är idag Uppsalas största handelsplats med 9 miljoner årliga besökare och med en vision att bygga ut området till att bli Uppsalas andra stadskärna.

Utöver dessa premiumytor fortsätter ACM att etablera nya mediakanaler runtomkring i Sverige, samtidigt som arbetet i Norge fortgår med Prego Media där målsättningen är att digitalisera dotterbolagets utbud.