Videoanalyser


2019-04-02

H&D Wireless

H&D Wireless utvecklar och säljer moduler, system och tjänster som möjliggör uppkoppling, positionering och övervakning av processer inom industrin som är fysiska t.ex. utrustning, verktyg, inventarier och människor.


2019-03-21

Intervju med Johan Gillgren VD på Josab

Josab Water Solutions AB är ett svenskt företag verksamma inom vattenrening. Bolaget säljer dels större vattenreningsenheter till större operatörer, dels mindre vattenreningsenheter verksamma i driften.


2019-03-20

Intervju med Tor Einar Norbakk VD på Svenska Aerogel

Svenska Aerogel producerar tillsatsmaterial som kan användas i olika applikationer av tillverkande industrier.


2019-03-18

Intervju med Sam Olofqvist VD på Amnode

Amnode är moderbolaget i en svensk verkstadskoncern, vilka är specialiserade inom kvalificerad bearbetning i små och stora serier, varmformning,  bearbetning, automatsvarning och långhålsborrning.


2019-03-14

TCECUR Q4-18

TCECUR är en teknikorienterad säkerhetskoncern med lång historik och erfarenheter från leveranser till stora koncerner och den offentliga sektorn. Koncernen består av TC Connect Norge AS, TC Connect Sverige, AW Technic AB och Mysec Sweden AB.


2019-03-14

Intervju med Pär Krossling VD på Triboron

Triboron International AB är ett miljöteknikföretag med en unik och patenterad teknologi för att minska mekanisk friktion, motverka bakteriebildning och förbättra rengöring i förbränningsmotorer.


2019-03-13

Ayima Q4-18

Ayima AB är ett konsultföretag som erbjuder sina kunder strategier, metoder och tjänster relaterade till digital marknadsföring. Bolaget har i dagsläget ett antal affärsområden, där de största är Search Engine Optimization (SEO), Paid Media och Digital Analytics.


2019-03-13

AdCityMedia Q4-18

AdCityMedia AB är ett svenskt företag som erbjuder helhetslösningar inom utomhusreklam.


2019-03-13

Greater Than Q4-18

Greater Than AB är ett marknads- och teknikbolag som har utvecklat självlärande algoritmer baserade på Artificiell Intelligens (AI), som i kombination med olika mätmetoder skapar ett individuellt ”digitalt DNA” för bilförare.