Brinner du för aktier och småbolag? Vi söker analytiker!

Tjänsten innebär:

Ett arbete hos Analyst Group erbjuder ständiga utmaningar med höga krav på prestation och kreativitet. Vår miljö präglas av professionalism, drivkraft och korta beslutsvägar. Hos oss är alla medarbetare av stor betydelse och alla spelar en betydande roll i utvecklingen av bolaget genom att ha en aktiv roll i leverans till kund.

Som analytiker hos Analyst Group arbetar du med att förbereda, söka, sammanställa, planera och genomföra analyser, presentationer, värderingar och uppföljningsrapporter på små- och microcap-bolag primärt i Sverige, både noterade och onoterade.

En viktig del av arbetet är att föra en aktiv dialog med investerare, ägare och ledning. Som analytiker har du ett nära samarbete med våra kundbolag. Arbetet styrs av utvecklingen i våra kundbolag och branschen de verkar inom, periodvis kan arbetsbelastningen bli hög.

Vi tror på frihet under ansvar och vår arbetsplats präglas av en hög grad av flexibilitet och som medarbetare ser du direkt resultaten från din och dina kollegors insats – precis som det ska vara!

Tjänsten kräver:

Vi söker dig som har;

  • 1-3 års erfarenhet av att ha arbetat som till exempel analytiker, inom Equity Research, Corporate Finance eller som managementkonsult;
  • eller är nyexaminerad ekonomi- eller finansstudent med en kandidat-, magister- eller masterexamen.

För att passa in hos Analyst Group i rollen som aktieanalytiker krävs ett genuint aktieintresse och förkärlek till aktiemarknaden. Du förväntas ha en god analytisk förmåga, är självgående och kan ta egna initiativ. Att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift ser vi som en självklarhet, likaså att du bidrar till utvecklingen inom bolaget. På Analyst Group har vi visionen att vara den bästa informationslänken mellan de många investerarna och företagen.

  • Startdatum: Hösten 2018
  • Kontor: Stockholm
  • Omfattning: Heltid

Företagsbeskrivning:

Analyst Group är ett snabbväxande analyshus med fokus på små- och medelstora företag i Sverige. Vi har lång erfarenhet av att analysera och erbjuda aktieanalyser, samtidigt som vi förbättrar företags investerarrelationer. Som länk mellan investerare och företag ger vi stöd i investeringsbeslut, kapitalallokering och kommunikationsvägar, där vi arbetar utifrån värdeorden engagemang, passion och förtroende.

Ansök nedan genom att mejla CV samt Personligt Brev som beskriver ditt intresse för aktier och småbolag och varför just du passar för tjänsten.

Ansök