Analytikerkommentar på PM – Suffolk utökar sitt samarbete med Hoylu2018-01-02

Hoylu AB (”Hoylu” eller ”Bolaget”) meddelade den 29 december 2017 att Suffolk, ungefär ett år efter första Huddlewall-installationen, utökar sin tillämpning av plattformen på alla deras lokalkontor och byggplatser runt om i USA.

I slutet av april 2017 erhöll Hoylu en order från Suffolk, där ordervärdet uppgick till 2,2 miljoner kronor, vilket då innefattade sju Huddlewalls. Suffolk är en ledande aktör inom byggnadsindustrin med kontor över hela USA (mer info om Suffolk här).

Under hösten 2017 har Hoylu arbetat efter modellen att sälja in mindre initiala orders, med potential att skalas upp framöver. Att Suffolk, som tidigare i april införskaffade Hoylus lösningar, nu väljer att använda sig av Hoylus lösningar som en del av sin standardprocess får ses som ett gott produktbetyg. Kan Hoylu fortsätta efter denna modell, d.v.s. att initiala orders utvärderas och sedan får uppföljning, kan det få bra genomslag i Hoylus omsättning. Med tanke på hur många initiala orders som Hoylu levererat under 2017, bedömer vi att det finns god potential för värdedrivare under 2018.

I samband med publicerat PM var vi i kontakt med Stein Revelsby, VD på Hoylu.

Suffolk er først og fremst en viktig referanse innom byggebransjen der vi ser et stort potensiale.

Läs vår aktieanalys på Hoylu
Läs bolagets PM