Analytikerkommentar på PM – Bond väljer Hoylu för att stödja ny digital arbetsplats för planering inom bygg- och konstruktionssektorn2017-11-14

Hoylu AB (”Hoylu” eller ”Bolaget”) meddelade idag den 14 november 2017 att BOND Brothers INC (”Bond”) har valt Hoylu Software och Huddlewall-paketet som ett digitalt arbetsverktyg för byggplanering och samarbete.

Bond är baserade i nordöstra USA och är ett entreprenadföretag som erbjuder byggledning och samordnade byggnader med självbetjäningstjänster. Bond grundades 1907 och är idag fortfarande familjeägt efter fjärde generationen.

Dagens PM innebär att Hoylu kommunicerar ytterligare expansion av Bolagets produkter och tjänster inom bygg- och konstruktionsvertikalen, ett område som Hoylu tidigare har kommunicerat är prioriterat. Leveransen till Bond avser Hoylu Software och Huddlewall-paketet. I dagens PM kommunicerades inget ordervärde, men vi har varit i kontakt med Stein Revelsby, VD på Hoylu, som hade följande att säga:

“Dette er en leveranse i Q4 og de anvender løsningen selv. Det er en av flere ordre i denne vertikalen og som er relevant i forbindelse med Autodesk U.,  messen som starter idag. Dette er en typisk gjennomsnittsdeal.”

Läs vår aktieanalys på Hoylu
Läs bolagets PM