Videoanalyser


2016-06-20

Bull or Bear avsnitt 8: Nästa spännande spelbolag börsnoteras

I det 8e avsnittet av Bull or Bear gästas vi av det spännande spelbolaget Three Gates som genomför en börsnotering i sommar. VA Finans i samarbete med Analyst Group presenterar och analyserar ett spännande bolag på ca 5 minuter.


2016-06-13

Bull or Bear avsnitt 7: IPO möjliggör spännande förvärv

I det 7e avsnittet av Bull or Bear gästas vi av oljeföretaget Maha Energy som genomför en nyemission som möjliggör spännande förvärv i ett unikt världsmarknadsprisläge.


2016-06-06

Bull or Bear avsnitt 6: Lågt ställda förväntningar möjliggör stor uppsida

I det 6e avsnittet av Bull or Bear gästas vi av beroendevårdsföretaget Kontigo Care som just nu utvecklar så kallade mHealth-system (mobile health) med fokus på beroendevård.


2016-06-03

Bull or Bear avsnitt 5: Xintela har mycket god potential på kort sikt

I det 5e avsnittet av Bull or Bear gästas vi av Xintela, som arbetar med att ta fram en stamcellsprodukt som har förmågan att reparera och regenerera skadat ledbrosk. Vi analyserar potentialen i bolaget och frågar vd:n varför man ska investera.


2016-05-30

Bull or Bear avsnitt 4: Redwood Pharma – Utvecklar ögonläkemedel där det finns stort behov

I detta avsnitt av Bull or Bear gästas vi av Redwood Pharma, som är aktuella med en emission. Vi analyserar potentialen i bolaget och frågar vd:n varför man ska investera.


2016-05-09

Bull or Bear avsnitt 3: Gomspace – Nanosatellitföretaget börsintroduceras

I detta avsnitt av Bull or Bear gästas vi av Gomspace, som är aktuella med en emission. Vi analyserar potentialen i bolaget och frågar vd:n varför man ska investera.


2016-03-22

Oasmia Pharmaceutical är nära ett stort genombrott

En kort presentation om Oasmia's patenterade drug delivery teknologi XR-1


2016-03-21

Oasmia completed phase 3 for new chemotherapy treatment

Dave Gentry, host of "The RedChip Money Report", interviews Julian Aleksov, Executive Chairman of Oasmia Pharmaceutical (NASDAQ: OASM). OASM develops new cancer drugs and drug delivery systems for use in humans and animals.


2016-02-28

Bull or Bear avsnitt 2: Hög risk i aktien, men enorm potential på sikt

Marknaden som Nanexa ritar sig mot är idag värderad till 30 miljarder dollar, och beräknas växa till hela 136 miljarder dollar år 2021. Nanexa förknippas med hög risk, men potentialen är enorm.